Hallo wat fijn dat je er bent,

in mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en kunstzinnige therapie ‘beeldend’ ontmoet ik mensen die het moeilijk vinden om over hun gevoelens te praten en die ervaren dat ze vast zitten in bepaalde emotionele patronen, die ze graag willen los laten. Tevens: 

als je rust en ruimte zoekt,

als je je vitaler wil voelen en je innerlijke kracht wil versterken,  

als je een diepere laag in jezelf wil onderzoeken,

als je expressief en uitbundig wil durven zijn,

maar tevens als je rouwt en verlies aan het verwerken bent,

en als je een traumatische ervaring wil loslaten,

kom dan beeldend werken, dat wil zeggen schilderen, tekenen, boetseren, collages of mozaïek maken of een combinatie van technieken die je non-verbaal ondersteunen. Je gaat tastend en voelend je eigen beleving verkennen. Door inzicht en bewustwording te krijgen in je huidige vraagstelling wordt er stap voor stap kunstzinnig gewerkt aan je herstel en welzijn. Talent of eerdere ervaring zijn niet nodig, je proces is altijd belangrijker dan je resultaat.

 Ik werk niet alleen uit de reguliere therapeutische denkwijze maar ook uit een holistische en antroposofische mensvisie.

“Mens zijn is de kunst jezelf te blijven ontwikkelen in alle levensfases”.

Wie zegd dat?

Ik ben Beatriz, heb verschillende opleidingen gevolgd zoals Voedingskunde, Sociale Ontwikkeling, Beeldende Kunst, en Kunstzinnige Therapie. Daarnaast  volg ik regelmatig bij- en nascholingen in mijn vakgebied.  In 2020 ben ik gestart met een eigen praktijk aan de Molenlaan in Voorschoten, dichtbij het centrum. Hier heb ik een lichte ruimte waar het prettig werken is, zowel individueel als in kleine groepjes. Ook in deze Covid-19 tijd, met o.a. de noodzaak tot afstand houden, voldoet deze ruimte aan de eisen.

Kan je je hierin herkennen en ben je benieuwd wat dit voor jou kan betekenen vraag dan meer informatie aan of neem contact met me op

Privacyverklaring                 Door deze website te gebruiken stemt u met de privacyverklaring

 

  • Creatief Therapeut Aangesloten bij Stichting 1nP  
  • 1nP maakt onderdeel uit van de Parnassia Groep